Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI – e-szkolniak.pl

 

Przez politykę prywatności naszj firmy rozumiemy wszylkie czynności zwiazane z zachowaniem wszelkich starań aby dane osobowe naszych klientów, które zostały nam powierzone w celu realizacji umowy sprzedaży produktów w naszym sklepie e-szkolniak.pl, nie trafiły to firm, instytucji czy też osób prywatnych nie zwiazanych z realizacją umowy sprzedaży.

 

  1. Administratorem bazy danych osobowych przekazywanych przez Klientów, w związku z zakupem w e-szkolniak.pl jest Szkolniak Wojciech Sikora z siedzibą w Grudziądzu ul. Poniatowskiego 9, 86-300 Grudziądz. Firma zrejestrowana jest w ewidencji działalności gospodarczej miasta Grudziądz pod nr KRS 025721/10, posiadający nr NIP o nr 876-138-9866 oraz REGON 340086314.

 

  1. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest zgoda samych Klientów, jak również ustawowe upoważnienie do przetwarzania danych niezbednych w celach związanuch z działalnością sklepu e-szkolniak.pl, w tym celu realizacji składanych przez Państwa zamówień i rozliczenia umowy sprzedaży w ramach e-szkolniak.pl, a także w celach ich archiwizacji oraz działań marketingowych.

 

  1. Klient może wyrazić zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych w celach marketingowych w tym w szczególności na otrzymanie informacji handlowych drogą elektroniczną poprzez zaznaczenie odpowiedniej pozycji w formularzu rejestracyjnym. W przypadku wyrażenia takiej zgody, Klient otrzymywać będzie na podany przez siebie adres poczty elektronicznej Newsletter e-szkolniak.pl.

 

  1. Klient ma możliwości przeglądania i modyfikacji danych osobowych a także może żądać usunięcia danych osobowych z bazy klientów firmy Szkolniak. Prośbe o wykreślenie możan kierować drogą elektroniczną na adres info@e-szkolniak.pl

 

  1. Dane osobowe które wymagamy do realizacji zamówienia bądż rejestracji na e-szkolniak.pl

  • imię i nazwisko lub dane firmy

  • adres wysyłki

  • nr telefonu

  • adres email

 

  1. Dane klienta mogą być udostępnione podmiotom uprawnionym do ich otzrymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Na podstawie art. 31 ust.1 ustawie o ochronie danych osobowych, firma Szkolniak może powierzyć innemu podmiotowi, w celu realizacji umowy zebrane dane następującym podmiotom: firmom kurierskim, operatorom systemów płatności, firmom obsługującym naprawy produktów z tytułu rękojmi, gwarancji. W celu realizacji zamowienia firma Szkolniak może udostępnić dane do wyski klienta producentowi, importerowi bądź dsytrybutorowi produktów które są dostępne w jego magazynie.

 

  1. Szkolniak stosuje pliki „cookies”. Informacje zbierane przy pomocy „Cookies” pozwalają dostosować usługi i treść do indywidualnych potrzeb i preferencji Klientów, jak również służą do opracowania statystyk dotyczących korzystania przez Klientów z e-szkolniak.pl. Szczegółowe postanowienia odnoszące się do plików Cookies określa Polityka Cookis zamieszczona na stronie https://www.e-szkolniak.pl/polityka-cookies-r60.

 

 

 

 

 

 

 

 


Wlaściciel sklepu: SZKOLNIAK

Kontakt ze sklepem
[%contact_box%]